Snökanonsystem

JL toppteknik har sedan 1996 arbetat med att leverera kompletta snökanonsystem. Vi betraktar Sverige och Norge som vår hemma marknad och har en fantastisk återförsäljare i Finland vid namn Multisnowtech Oy. Vi har sålt över 18000 snökanoner och levererat många hundratusentals meter med rör och installerat mer än 1000 pumpar till våra kunder i Skandinavien. Vi har även kunder i mellaneuropa som köper framförallt snökanoner till sina befintliga system där man finner våra kanoner mycket användarvänliga, ha hög kapacitet och enkla att hantera.

En stor del av vårt arbete är att projektera och dimensionera ett snösystem. Allt från de mindre mobila pump och snökanonsystemen till de riktigt stora systemen med mer än 1000 snökanoner. Vi utför allt från ett första förslag som sedan omarbetas och förfinas till att bli den lösning som sedan byggs i er anläggning  

 

 

 

 

JL Toppteknik tillverkar alla snökanoner i egen verkstad i Sunne vid vårt huvudkontor. Vi tillverkar snabbkopplingsrör och alla delar till dessa system i vår egen svetsverkstad på gården. Vi tillverkar egna bottenplattor till pumpar och vi monterar dessa på vår verkstad. Vi har ett eget montageteam som monterar och servar pumpar och kompressorer där våra montörer har över 20 års erfarenhet av dessa montage.

Vi är en  komplett leverantör som jobbar med allt från total leveranser med totalentreprenad eller mot andra kunder som  enbart vill köpa material som rör och kanoner av oss och sedan göra jobbet med installationen själva. Däremot gör vi, med våra egna montörer, 99% av alla pump och kompressorstationer vilket kräver mer specialkunskap.  

Vi har några ledord i vår verksamhet. "Mycket snö på kort tid" med "Stora pumpstationer med hög kapacitet" med mycket "energieffektiva snökanoner" som håller nere era energikostnader för snötillverkningen.