Skidställ och skidlås

Skidställ

Top Key Skidställ är ett väl beprövat system för fastlåsning av skidor och Snowboard ute i våra skidanläggningar. Systemet finns på väldigt många av våra större och mindre alpinanläggningar och meningen är att försäljningen av skidlås till slutkunden skall finansiera de investeringar ni gör i skidställen. Detta är ingen kostand för anläggningen men ni ger era kunder en möjlighet till säker låsning av skdior och Snowboard.

Skid / snowboardställen kostar mellan 3000 till 3300 Kronor per styck + moms beroende på modell.

Skid och snowboardställ finns som fristående skidställ normalt i 2*9 fack (plats för 18 par skidor eller Snowboard) med en bredd på ca 2 meter. Dessa ställ står på ben och kan flyttas runt och enkelt tas undan när ni preparerar ytorna runt restauranger eller andra ytor där det kan vara lämpligt att ha ett eller flera skidställ.

Som alternativ finns skidställen som väggmonterade skid eller Snowboardställ med plats för 9 par skidor eller snowboard

Ställen finns även som kombiställ där hälften är för skidor och hälften är för Snowboard. 

För bostadsrättsföreningar, hyreslägenheter eller annat boende kan vi göra skidställ i alla bredder anpassat efter era behov. Kan vara bra att låsa fast sina skidor även på dessa platser över natten. Kontakta oss gärna för en offert.

 

Fristående skidställ

Vägghängt skidställ

Skidlås Ski Key

Ski Key Skidlås passar till alla våra skid och snowboardställ. Meningen är att ni som anläggningsägare skall köpa in dkidlåsen och sedan sälja dessa vidare till skidåkarna i er anläggning. På detta sätt finsierar ni era investeringar i skidställ och ger en kundnytta till de som kommer till er.

På samma sätt som alltid säljs låsen till er i förpackningskartonger om 25 lås som är färdiga att ställas upp för display på era försäljningsställen. Låsen levereras till er i vilka mängder ni vill, jämnt delbart med 25. Hos oss lagerförs de i lådor om 150 stycken.

För priser ber vi er återkomma till oss för en offert.

 

Skidlås